Wie ben ik

‘The only way to do great work,
is to love what you do’
– Steve Jobs

Over mij

feriye & collega’s

Ik ben Feriye Taştan, derde generatie Turkse Nederlander geboren en getogen in het gastvrije ’s-Hertogenbosch. Mijn eigen roots, mijn levenservaring gecombineerd met het ‘Bossche’, heeft mijn interesse gewekt in alles dat te maken heeft met; mensen, communicatie, multiculturele samenleving, sociaal-culturele vraagstukken, werk & inkomen en uitval & verzuim.

Beknopte informatie geven over wie je bent en wat je doet, valt niet mee als je wilt schrijven over je passie. Een passie die toch een beetje verstopt was. De passie werd wel beleefd, maar het uitte zich steeds in een andere vorm. Het was een flinke zoektocht, met falen en successen. Ook al probeerde ik een weg in te slaan waarvan ik dacht dat dat de juiste was, dreef mijn passie mij toch terug. De vragen die ik mijzelf stelde, waren herhaaldelijk; ‘wie ben ik, wat kan en wat wil ik echt?’ ‘Hoe kan ik dat vorm gaan geven?’ Het antwoord? Dat lag in mijn passie.

Samen met mijn eigen loopbaanadviseur (en later opleider), Nard Kronenberg, hebben we uitgezocht wat de rode draad in mijn loopbaanleven was. En alle aspecten die terugkomen in mijn loopbaanleven, oftewel de rode draad van mijn loopbaanleven, zijn nu de diensten geworden die worden aangeboden door Feriye & Collega’s loopbaanadviesbureau. Van je passie je werk maken, wie had dat gedacht.

In álle oprechtheid kan ik je vertellen dat ik ervaringsdeskundige ben in alles wat je op deze website terug kan vinden.

‘Keuzes maken vanuit je eigen authenticiteit en je passie’ is de regel die voorop staat in mijn werkwijze. Dichtbij jezelf blijven en je hart open stellen. Ervaring heeft mij geleerd dat kiezen vanuit je diepste verlangens, een ongekende kracht en energie teweegbrengt. Deze verlangens en ambities omzetten naar een succesvolle loopbaan, brengt mij veel voldoening en inspiratie in dat wat ik graag doe.

Verder ben ik echtgenote, moeder, dochter, zus en vriendin. Een steentje bijdragen voor een betere samenleving door wie ik ben en wat ik doe, is mijn grotere loopbaandoel.

Wat ik voor jou kan betekenen

Diensten & Trajecten

‘kennis is macht, kennisdelen is kracht’

Feriye & Collega’s loopbaanadviesbureau is weliswaar een zelfstandig bureau maar ik werk nauw samen met collega’s binnen mijn vakgebied en met collega’s in aansluitende vakgebieden. Het uitgebreide netwerk dat ik door de jaren heen heb opgebouwd, kan ik waar nodig inschakelen. We benutten elkaars expertises  / specialismen en we delen onze kennis graag met elkaar.